Home > KULTURA I EKOLOGIJA > BEOGRAD OTVOREN ZA TURISTE Počinje sezona razgledanja iz otvorenog autobusa

BEOGRAD OTVOREN ZA TURISTE Počinje sezona razgledanja iz otvorenog autobusa

Foto: Turistička organizacija Beograda

U petak, 8. maja, počinje sezona panoramskog razgledanja Beograda iz otvorenog autobusa, popularnog turističkog programa koji će se od sada, uz sve neophodne mere zaštite, realizovati petkom, subotom i nedeljom, u tri redovna termina, najavila je Turistička organizacija Beograda.

Tokom vožnje otvorenim autobusom posetioci će preko audio vodiča moći da čuju interesantne priče o najznačajnijim turističkim atrakcijama srpske prestonice, istorijskim zgradama i objektima, kao i brojne zanimljivosti i anegdote iz života Beograda.

Stari i Novi dvor, Hram svetog Save, Muzej Jugoslavije, Beogradska tvrđava, Savamala, Palata Srbija samo su neke od lokacija pored kojih se prolazi tokom sedamdesetominutne vožnje, u kojoj je u proteklih 11 godina uživalo više od 150.000 turista iz celog sveta.

Polazak je sa stajališta za turističke autobuse na Trgu Nikole Pašića, petkom, subotom i nedeljom, u 11, 13 i 15 časova. Karte po nepromenjenoj ceni, 800 dinara za odrasle i 500 dinara za decu, mogu se kupiti u poslovnici BS Turs, Savski Trg 1a, i u autobusu neposredno pre početka razgledanja.

Informacije, rezervacije i kupovina karata: BS Turs: +381 11 761 46 93, bstours@verat.net.

Broj posetilaca programa je ograničen i prilagođen vanrednim merama zaštite od korona virusa. Posetoci su dužni da tokom programa nose zaštitne maske i rukavice.

Možda vas i ovo interesuje
POŠTANSKE MARKE Kome i gde je knez Miloš izdao prvi turistički vaučer?
Foto: sr.wikipedia.org
TAČNO U PODNE Skadarlija otvorila svoja vrata i tajne
NOĆNI MARKET NA KALENIĆU Ponuda za sva čula
PROMOCIJA BEOGRADA U PODGORICI Znamenitosti srpske prestonice

Odgovori