Home > FILANTROPIJA I HUMANOST > POMOĆ NOVOM PAZARU Humanitarna akcija za nabavku medicinske opreme

POMOĆ NOVOM PAZARU Humanitarna akcija za nabavku medicinske opreme

Foto: Pixabay.com

Fondacija “Catalyst Balkans” pozvala je sve ljude dobre volje da se pridruže akciji koju organizuju Fond B92 i Srpski filantropski forum, za prikupljanje pomoći za nabavku medicinske opreme u Novom Pazaru, Tutinu i Sjenici povodom teške epidemiološke situacije u tom gradovima.

Pomoć se može donirati preko platforme fondacije “Catalyst Balkans” donacije.rs.

Ispod apela za pomoć, na sajtu donacije.rs se navodi da poslednjih dana, podaci o zaraženima i broju preminulih od korona virusa u Novom Pazaru, ali i Tutinu i Sjenici, postaju alarmantni. Kapaciteti bolnica su puni, a primetan je i nedostatak medicinske opreme i stučnog osoblja.

U ovom trenutku, važno je da se što pre reaguje i pruži podrška svim ugroženim građanima u ovim mestima – kako pacijentima, tako i medicinskim radnicima, navodi se na sajtu donacije.rs.

Sva prikupljena sredstva biće usmerena na nabavku medicinske opreme. Grupa 484 i Ambasada Norveške dupliraće svaku donaciju do ukupnog iznosa od 235.000 dinara. Kriza još uvek nije gotova, a jedino zajedno možemo da pomognemo da posledice ne budu katastrofalne.

You may also like
Foto: Srbi za Srbe
NEHUMANI USLOVI ZA ŽIVOT U KUĆI STAROJ 170 GODINA Apel za pomoć porodici Cvetanović
Foto: Pixabay.com
FESTIVAL FILANTROPIJE Dobročinstvo kao navika
Foto: Srbi za Srbe
JEDNA PORODICA, POLA ŠKOLE Potrebna pomoć za Nedoviće iz srca Šumadije
Foto: Pixabay.com
PREPOZNATI PO DOBRU Dodeljene nagrade za filantropiju Trag fondacije

Leave a Reply